Neurologisk team

I FysioDanmark Ballerup har vi sammensat et team bestående af fysioterapeuter med særlig interesse for og efteruddannelse indenfor behandling af patienter med neurologiske diagnoser.

I løbet af 2012 har vi på klinikken udviklet og dermed kvalitetssikret vores holdtilbud til sclerose, parkinson og apopleksiramte i samarbejde med bl.a. Sclerosehospitalerne i Haslev og Ry, Parkinsonforeningen og Center for hjerneskade. Gennem denne proces har vi tilegnet os den nyeste evidensbaserede viden på området og fået inspiration til at tilrettelægge de bedst mulige fysioterapeutiske tilbud.

Træningen er planlagt med udgangspunkt i forskning og målrettet specifikt i forhold til den enkeltes mål. Vi fokuserer meget på styrke- og kredsløbstræning samt træning af dagligdagsfunktioner – som f.eks. gang, trappegang, forflytninger og balance.
Vi tilbyder som udgangspunkt holdtræning til patienter med henvisning på vederlagsfri fysioterapi. Undtagelsesvis og baseret på konkret vurdering kan egen læge henvise til individuel træning / behandling..

Det neurologiske team består af Brian Klintskov, Ida-Louise Thaulow, Mia Lund og Lea Povlsgaard (barsel).

Brian Klintskov

Fysioterapeut

Ida-Louise Thaulow

Fysioterapeut - på barsel

Mia Lindberg

Fysioterapeut

Lea Stausholm Povlsgaard

Fysioterapeut - på barsel