Rygteam

Rygteam

I FysioDanmark Ballerup har vi etableret et rygteam, der består af 9 af klinikkens fysioterapeuter med efteruddannelse og stor interesse inden for behandling af personer med smerter og gener relateret til ryggen.

Rygproblematikker behandles dels individuelt og på hold. Den individuelle tilgang kan omfatte manuelle teknikker og/eller vejledning i øvelser. Der er mange fordele ved at træne sammen med andre på små hold. Klinikken har mange ryghold på forskellige tidspunkter på dagen. Holdene er hverken niveau-inddelt eller inddelt efter diagnoser. Da øvelserne løbende tilpasses den enkeltes niveau og evne til at mestre intensitet, har holdtræningen karakter af Individuelt superviseret træning i små grupper.

Teamet består af Kim Saaby, Julie Christiansen, Martin Bjerg, Louise Vergara, Lea Povlsgaard, Vinni Feddersen, Sofie Durazo, Rasmus Søndergaard og Brian Klintskov. Alle har gennem flere år dygtiggjort og specialiseret sig inden for behandling og genoptræning af rygproblematikker. Teamet holder sig orienteret om "best practice" på området via kurser og publicerede forskningsresultater.

Lea Stausholm Povlsgaard

Fysioterapeut

Julie Møller Christiansen

Fysioterapeut

Brian Klintskov

Fysioterapeut

Kim Saaby

Klinikejer

Martin Bjerg

Fysioterapeut