Skulderteam

I FysioDanmark Ballerup har vi dannet et skulderteam, der består af 3 af klinikkens fysioterapeuter med efteruddannelse og stor interesse inden for behandling af personer med smerter i skulderregionen. Skulderskader skal og kan nemlig oftest trænes væk. Træningen bør i flere tilfælde tilpasses individuelt og følges med vejledning fra en fysioterapeut. For at få så optimalt og så specialiseret en behandling som mulig, har vi fundet det nødvendigt at have fysioterapeuter der næsten kun koncentrerer sig om denne niche.

Som supplement til vores undersøgelse og behandling benytter vi ofte vores ultralydsskanner der varetages af andre fysioterapeuter på klinikken. Finder vi skulderskader, vi ikke selv kan varetage eller skader som kræver yderligere undersøgelser, samarbejder vi selvfølgelig med andre relevante lægefaglige grupper.

Teamet består af Martin Bjerg, Ida-Louise Thaulow og Peter Rogge der alle gennem flere år har dygtiggjort og specialiseret sig inden for behandling og genoptræning af skulderskader. Teamet er altid nysgerrig og søger derfor altid efter ny viden gennem diverse kurser og deltager i diverse nationale og internationale konferencer.

Teamet behandler til normale takster under sygesikringen samt uden henvisning til andre takster

Martin Bjerg

Fysioterapeut

Peter Rogge

Fysioterapeut

Ida-Louise Thaulow

Fysioterapeut - på barsel