Sportsteam

Sportsteam

I Fysiodanmark Ballerup har vi sammensat et team bestående af fysioterapeuter med særlig interesse inden for behandling sportsskader. Løbende holder vi os opdaterede på nyeste tiltag indenfor træning for disse grupper.

Vi tilbyder træning til alle sportsaktive med muskuloskeletale problematikker. Det kan foregå individuelt eller på hold, hvilket afgøres af fysioterapeuten (Holdtilbuddet afhænger af, hvor mange deltager der er).

Ydermere tilbyder vi træning, vejledning og behandling under forløbet. Hvis der vurderes at du skal gå på et hold, vil dette være individuelt tilpasset, og vil have dine behov i fokus. Vi vil i træningen have fokus på at hjælpe dig, til at genvinde styrke, stabilitet, kondition samt forberede kroppen på den belastning, der er hensigtsmæssig til dig og den sport du kommer fra.

Vi ser gerne, at du inden opstart er blevet tilset af en af nedenstående fysioterapeuter til en vurdering af niveau og behov.

Teamet består af Kristian Gaard og Nicklas Frid der begge gennem flere år har dygtiggjort og specialiseret sig inden for behandling og genoptræning af sportsskader. Teamet er altid nysgerrig og søger derfor altid efter ny viden gennem diverse kurser og deltager i diverse nationale og internationale konferencer.

Nicklas Lassen Frid

Fysioterapeut

Kristian Gaard

Klinikejer